Je kunt het je nu nauwelijks voorstellen, maar 15 (!) jaar geleden stond het internet-winkelen nog in de kinderschoenen en zetten wij onze voorzichtige eerste stapjes op het worldwide web met een webwinkel: Dermatheek.nl.

Dermatologen van Intermedica, kliniek voor dermatologie, waren destijds al razend enthousiast over de geweldige kalmerende kwaliteiten van Eau Thermale Avène producten en we verkochten het vanuit een kleine vitrinekast, die naast de balie van de receptie stond. Als eerste in Nederland begonnen wij met de online verkoop en in de jaren die volgden groeiden we uit tot Dè Avène Specialist.

Dermatheek en Avène teams op kantoor.

Als officiële partner van Avène Eau Thermale hebben wij alle productkennis in huis en blijven wij uiteraard steeds als eerste op de hoogte van productnieuws. Steeds in nauwe samenwerking met Avène Eau Thermale, op de foto te zien tijdens een bezoek aan team Avène Nederland.
In de afgelopen jaren bezochten we het Avène Hydrotherapie Center in Avène Frankrijk en ons enthousiasme over dit merk kent eigenlijk geen grenzen. Ben je nog niet bekend met het merk, dan geven we graag advies en laten we je graag kennismaken! Ken je de producten van Avène, dan weet je wat we bedoelen en houden we je graag op de hoogte van de nieuwswaardigheden. 

Onze gegevens:
Dermatheek B.V.
Karel van Gelderstraat 25 (geen bezoeklocatie)
6828 HL Arnhem
tel: 085 060 51 84 (ma-vr 9.00u-17.00u)
E-mail: info@dermatheek.nl
Voor advies en vragen over producten: care@dermatheek.nl

Afhalen op locatie:
Er is momenteel geen fysieke Dermatheek winkel.
Afhalen op locatie Intermedica Kliniek, Bijsterhuizen 3163, 6604LV Wijchen kan uitsluitend na overleg.

IBAN: NL92 INGB 0007 5828 91
KvK-nummer: 81706359
BTW-nummer: NL862189032B01