Levertijd en verzending

Bestellingen die op werkdagen van maandag tot en met vrijdag voor 16.30u worden geplaatst en betaald worden zoveel mogelijk dezelfde dag verzonden. Je ontvangt altijd in een aparte e-mail een track en trace-code, zodat je het pakket en de aflevertijd kunt volgen. Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 

Nadat je bestelling is ingescand bij de vervoerder zijn wij afhankelijk van hun snelheid van leveren. Wij hebben dan geen enkele invloed meer op je bestelling en kunnen ook niets meer veranderen. Je pakket wordt bezorgd van maandag tot en met zaterdag, in verschillende tijdvensters. Met de track-en-tracecode kun je de bezorging nauwkeurig volgen.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij de buren kan worden afgegeven, laat de bezorger een kaart achter in je brievenbus. De bezorger kan het pakket dan achterlaten op een afleverlocatie.
Neem bij afhalen bij een afleverlocatie altijd legitimatie mee.

Je betaalt een tegemoetkoming in verpakkings- en verzendkosten van €3,95, maar bij bestellingen boven €70 worden geen verzendkosten berekend. (Voor België geldt een bedrag van €95)


Natuurlijk, wanneer je vrijdag na 16.30u, op zaterdag of zondag bestelt, dan wordt je bestelling op maandag verwerkt en verzonden.
Hou daarom bij zaterdagen, zon- en feestdagen rekening met twee dagen levertijd.


Zeker, voor België geldt een levertijd van twee tot drie werkdagen na verzending. Er wordt €7,50 in rekening gebracht voor verzending. Wanneer je bestelling een waarde heeft van €95 of meer, dan is verzending kosteloos.

Klantenservice

085 060 51 84

Stuur een email

care@dermatheek.nl