Op zoek naar Avène korting?

Bestel je Avène producten eenvoudig online bij Dermatheek, dè Avène Specialist. Wij hebben Avène producten in alle varianten op voorraad en beschikken bovenal over de kennis die je mag verwachten van een productspecialist. Daarom zijn wij ook geen prijsvechter of discountstore. Toch kan jouw Avène korting ook bij Dermatheek oplopen tot wel 50%, bijvoorbeeld bij een aanbieding zoals 2 voor de prijs van 1. Dat komt omdat wij onze vaste klanten laten meeprofiteren van de inkoopvoordelen die wij als officiële Avène Partner incidenteel krijgen. Krijgen wij Avène korting, dan krijg jij Avène korting!

Vaste korting op Avène

Heb je gezien dat wij op de adviesverkoopprijs van Avène korting geven van 10% en meer? Verder hanteren wij ook nog extra Avène korting voor onze vaste en terugkerende klanten. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief of maak een account bij het plaatsen van een bestelling, dan houden we je op de hoogte van acties, speciale aanbiedingen en nieuws over nieuwe producten van Avène.

Bij Dermatheek houden we het graag persoonlijk en we kennen onze loyale klanten, vaak zelfs bij naam! Daarmee onderscheiden wij ons van de grote “dozen-schuivende” online bedrijven.

Wij werken al 15 jaar (ook online) met Avène producten en delen graag ons enthousiasme. Er wordt veel zorg besteed aan de verpakking en verzending van jouw order. We versturen altijd met samples die zoveel mogelijk passen bij jouw favoriete producten. Zo kun je fijn kennismaken met nieuwe producten.

 

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte.

Team Dermatheek