Levertijd op werkdagen

Bestellingen die op werkdagen van maandag tot en met vrijdag voor 16.30u worden geplaatst en betaald worden zoveel mogelijk dezelfde dag verzonden. Je ontvangt altijd in een aparte e-mail een track en trace-code, zodat je het pakket en de aflevertijd kunt volgen. 
Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 

COVID-19

De webshop is natuurlijk 24/7 open en je kunt gewoon online je bestelling plaatsen. Omdat de bezorgers van bevoorrading en verzending hebben te maken met maatregelen wijkt de leveringstijd mogelijk af van wat je normaal van ons gewend bent, maar we leveren nog steeds zo snel mogelijk.
Met je track en tracecode kun je je bestelling volgen. We hopen op je begrip en stellen je loyaliteit enorm op prijs!

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Nadat je bestelling is ingescand bij de vervoerder zijn wij afhankelijk van hun snelheid van leveren. Wij hebben dan geen enkele invloed meer op je bestelling en kunnen ook niets meer veranderen. Je pakket wordt bezorgd van maandag tot en met zaterdag, in verschillende tijdvensters. Met de track-en-tracecode kun je de bezorging nauwkeurig volgen.

Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij de buren kan worden afgegeven, laat de bezorger een kaart achter in je brievenbus. De bezorger kan het pakket dan achterlaten op een afleverlocatie.
Neem bij afhalen bij een afleverlocatie altijd legitimatie mee.

Verzendkosten

Je betaalt een tegemoetkoming in verpakkings- en verzendkosten van €3,95, maar bij bestellingen boven €70 worden geen verzendkosten berekend. (Voor België geldt een bedrag van €95)

Bestellen in het weekend en op feestdagen

Wanneer je vrijdag na 16.30u, op zaterdag of zondag bestelt, dan wordt je bestelling op maandag verwerkt en verzonden.
Hou daarom bij zaterdagen, zon- en feestdagen rekening met twee dagen levertijd.

Bestellen vanuit België

Voor België geldt een levertijd van twee tot drie werkdagen na verzending. Er wordt €7,50 in rekening gebracht voor verzending.
Wanneer je bestelling een waarde heeft van €95 of meer, dan is verzending kosteloos.

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen? Vermeld deze in het veld "Opmerkingen" bij de bestelling.

Vragen?

Bij vragen over je bestelling kun je altijd gebruikmaken van het contactformulier of mailen naar info@dermatheek.nl. Vermeld dan ook even je ordernummer.