Waar vind je Avène verkooppunten

Geselecteerde Avène verkooppunten zijn dermatologen, apotheken, huidtherapeuten en huidklinieken. Dat verzekert jou als klant van professioneel advies van productspecialisten over je huidverzorging. Heel belangrijk, zeker als je een gevoelige huid hebt met specifieke problematiek: dat vereist een gespecialiseerde en deskundige aanpak.

Wellicht heb je eerder kennis gemaakt met producten van Eau Thermale Avène, bijvoorbeeld op vakantie in Frankrijk. Daar kun je zelfs tot in de kleinste dorpsapotheken Avène kopen. Nergens vind je zoveel Avène verkooppunten als in Frankrijk. Natuurlijk komt dat omdat Eau Thermale Avène een Frans merk is en een van de grootste demo-cosmetische apothekersmerken. De producten worden wereldwijd geadviseerd door professionals in de dermatologie. De Franse overheid erkent de producten van Avène als heilzaam en vergoedt een verblijf in het Thermaal Kuuroord in het dorp Avène als je lijdt aan een ernstige huidaandoening (eczeem, psoriasis, verbranding...) waarbij een arts een verblijf in het kuuroord heeft voorgeschreven.

Ook in Duitsland en België vind je al veel Avène verkooppunten: bij apotheken is vaak een klein assortiment te koop. Ieder Avène verkooppunt stelt het assortiment samen naar de behoefte van zijn klanten.

In Nederland wordt Eau Thermale Avène een steeds bekender merk en wordt hard gewerkt aan uitbreiding van het aantal Avène verkooppunten. Kwaliteit is hier belangrijker dan kwantiteit! Je wordt niet zomaar productspecialist of Avène verkooppunt. Er worden wel eisen gesteld aan je deskundigheid en dat is maar goed ook. Jouw gevoelige huid verdient de beste verzorging. Onze ervaring is, als je eenmaal kennisgemaakt hebt met Avène wil je nooit meer anders. Voor jezelf en voor je gezin.

Eau Thermale Avène heeft een website waar je veel productinformatie kunt vinden, maar op de site van Eau Thermale Avène kopen kan niet. Dat laten ze over aan de productspecialisten bij Avène verkooppunten die zij wereldwijd opleiden.

Bij Dermatheek kun je online je favoriete Avène producten vinden en wil je juist advies dan kun je altijd contact opnemen met onze productspecialisten. We helpen je graag!

Bekijk alle Avène producten.